Doelgericht werken
Meedenkend en vernieuwend
Kennis, passie en plezier
Perfectie en uitblinking
Krachtige samenwerking(en)

Mijn naam is Mitchel Jansen.

LinkedIn Facebook Instagram Twitter mitchel@mexter.nl

Momenteel ben ik 24 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik ben de bedenker, oprichter en front-man van Mexter en dit doe ik met erg veel plezier. Voor mij is Mexter een jarenlange droom geweest wat begonnen is als hobby. Na een lange tijd nadenken heb ik besloten om in 2020 de stap te zetten om me in te schrijven als eenmanszaak genaamd Mexter. Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen spijt van en voer ik mijn werkzaamheden uit met kennis, passie en plezier.

Momenteel studeer ik aan het MBO Utrecht in de richting van Software Development wat perfect aansluit bij mijn werkzaamheden voor Mexter, ik verwacht hier in 2022 volledig klaar mee te zijn en de volle focus op Mexter te kunnen leggen en het zo uit te kunnen breiden dat ik samen met jou, nog meer successen kan behalen voor de klant, maar ook voor Mexter. Mijn ervaring omtrent de diensten die ik momenteel aanbied heb ik opgedaan in mijn vrije tijd, ik ben namelijk al ruim zeven jaar bezig met webdevelopment en werd in het werk wat ik leverde altijd graag gewaardeerd. Dit is dan ook de keuze geweest hier mijn verdere opleiding in te volgen en daarin mijn bedrijf op te starten.

Verder ben ik al ruim zes jaar actief bij RTV Utrecht als radiopresentator van Bingo FM. Ik ben hier begonnen met een zondagsshow en heb momenteel al aardig wat shows versleten. Op de dag van vandaag presenteer ik elke vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur het programma Bel Bingo met mijn vader. Verder probeer ik waar nodig wat technische dingen te doen, houdt ik zo nu en dan eens Facebook bij en slinger ik graag mijn eigen creaties het internet op omtrent de show die ik presenteer.

Dit alles doe ik met veel plezier, ik verdiep me graag in waar ik me mee bezig houd en ga graag met jou de krachtige samenwerking aan. Mocht je meer over me willen weten, aarzel niet en neem contact met me op. Voor mijn volledige CV verwijs ik je graag door naar LinkedIn. En mogelijk, spreken we elkaar snel om de samenwerking tussen jou en Mexter te bespreken!

Kennis, passie en plezier!

Recente cases.

Kennis, passie en plezier!

Werkwijze.

Kennismaking

Een succesvolle samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. Door middel van dit gesprek worden de wensen van de klant in kaart gebracht en maken hierop een basis plan van aanpak en strategie om de opdracht het beste uit te voeren.

Offerte

Zodra de wensen in kaart zijn gebracht en er een plan van aanpak en strategie op tafel liggen, maken we op basis hiervan een offerte op maat. Deze nemen we met je door, zodra er een overeenstemming gevonden is sturen we je de factuur (voor de mogelijke aanbetaling).

Realisatie

Zodra er overeenstemming is bereikt over de offerte gaat Mexter aan de slag om de onderdelen te realiseren die in het plan van aanpak staan. Dit gebeurt binnen de afgesproken tijd die we in het kennismakingsgesprek besproken hebben.

Controle

Na de realisatie stuurt Mexter je binnen de afgesproken tijd een controle op, op dit punt kijken we of er toch nog (grote) aanpassingen nodig zijn en deze neemt Mexter mee naar het eind product zodat deze gelijk helemaal naar wens is.

Oplevering

Wanneer de klant akkoord gaat met het gerealiseerde product, zorgt Mexter ervoor dat er een soepele overgang komt van demo naar live. Hiervoor neemt Mexter de klant alles uit handen zodat hij of zij er geen omkijken meer naar heeft.

Nazorg

Mexter vindt nazorg erg belangrijk. Mexter doet er ook alles aan om de klant tevreden te houden. We bieden je graag een servicepakket aan waarin je ons per aantal uur per maand op kan roepen om een verandering te doen op je product.

Kennis, passie en plezier!

Partner(s).

Door diverse krachten te bundelen, kan je op sommige vlakken meer bereiken en voor elkaar betekenen. Daarom gaat Mexter graag succesvolle samenwerking(en) aan. Mocht je in de toekomst samen willen werken met Mexter, aarzel dan niet en neem contact op.

Stanley Kinkelaar
Librus
Martin Jansen
Weerman Martin