Kennis, passie en plezier!

Diensten overzicht.

Kennis, passie en plezier!

Recente cases.

Kennis, passie en plezier!

Werkwijze.

Kennismaking

Een succesvolle samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. Door middel van dit gesprek worden de wensen van de klant in kaart gebracht en maken hierop een basis plan van aanpak en strategie om de opdracht het beste uit te voeren.

Offerte

Zodra de wensen in kaart zijn gebracht en er een plan van aanpak en strategie op tafel liggen, maken we op basis hiervan een offerte op maat. Deze nemen we met je door, zodra er een overeenstemming gevonden is sturen we je de factuur (voor de mogelijke aanbetaling).

Realisatie

Zodra er overeenstemming is bereikt over de offerte gaat Mexter aan de slag om de onderdelen te realiseren die in het plan van aanpak staan. Dit gebeurt binnen de afgesproken tijd die we in het kennismakingsgesprek besproken hebben.

Controle

Na de realisatie stuurt Mexter je binnen de afgesproken tijd een controle op, op dit punt kijken we of er toch nog (grote) aanpassingen nodig zijn en deze neemt Mexter mee naar het eind product zodat deze gelijk helemaal naar wens is.

Oplevering

Wanneer de klant akkoord gaat met het gerealiseerde product, zorgt Mexter ervoor dat er een soepele overgang komt van demo naar live. Hiervoor neemt Mexter de klant alles uit handen zodat hij of zij er geen omkijken meer naar heeft.

Nazorg

Mexter vindt nazorg erg belangrijk. Mexter doet er ook alles aan om de klant tevreden te houden. We bieden je graag een servicepakket aan waarin je ons per aantal uur per maand op kan roepen om een verandering te doen op je product.